Stage Lanzarote halfweg

Dan, Jorgen en ik zitten ondertussen halfweg onze stage. Ik zat bijna elke dag op de fiets en werkte in het totaal 26 trainingsuren af tijdens de eerste week. Het merendeel van deze uren al fietsend op de prachtige wegen van Lanzarote in het gezelschap van Jorgen. Het is zo cool om samen met hem op pad te zijn. We amuseren ons te pletter tijdens de lange duurtrainingen. En ik weet niet of het aan zijn gezelschap ligt of aan de omgeving, maar ondanks de zware omstandigheden lukt het me vrij gemakkelijk om al die lange trainingen af te werken. Daar waar het voor mij vroeger onmogelijk was om 2 dagen na mekaar meer dan 3u te fietsen lukt het nu vlot om meer dan 4u per dag te fietsen. Dag na dag, naast de zwem- en looptrainingen. Mijn doel om de komende 2 jaar in het mountainbiken de aansluiting met de Xterra wereldtop te maken is alvast goed begonnen.

Dit bericht is geplaatst in All over the world. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Stage Lanzarote halfweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *