Stomme storm in Lanza

Oef, de storm is over. Wat was dat hier allemaal. We hadden enkele rustige dagen maar die zijn in het water gevallen. Eergisteren was buitenkomen te gevaarlijk en dan heb ik mijn looptraining maar op de loopband afgewerkt. 18x300m in 54sec werd dus 18x55sec op loopband aan 20.5km/u. Leuk is anders, maar beter dan niets.

Gisteren was het weer prachtig. 5u gaan fietsen met Jorgen over de populairste bergjes van Lanzarote. Op het programma stond o.a. 20min zolang-als-ik-kan-Jorgen-blijven-volgen-terwijl-hij-probeert-van-mij-weg-te-fietsen. We hebben het mekaar toch moeilijk gemaakt en heel diep moeten gaan. Jorgen was wel fantastisch sterk dus lang heb ik niet kunnen volgen.

Na de fietstraining nog wat gaan loszwemmen in het ijskoude zwembad. Door alle regenval moet het water opnieuw op de normale temperatuur komen. Hopelijk duurt dit niet te lang meer want zonder wetsuit is het bijna niet vol te houden. Daniel moet ook nog eens aquajoggen in dit water. Hij heeft een ITB frictiesyndroom-kwetsuur en kan niet lopen. Ook fietsen aan een hoge belasting is pijnlijk. Echt jammer voor hem.

Nog enkele dagen afzien in droomomstandigheden en dan terug naar huis. Eens thuis zal het aanpassen worden aan de koude omstandigheden. Gelukkig zal rusten veruit het belangrijkste zijn want op zaterdag (27feb) heb ik een aquatlon-wedstrijd in Nederland.

En nu de fiets op!

Dit bericht is geplaatst in All over the world en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *