Putte

Amai, de wedstrijd in Putte was geen succes.

4km lopen: ok, niet super, maar niet slecht

20km mtb: rampzalig, geen energie, werd voorbijgestoken en had zelf de moed niet om te proberen volgen, op den duur werd het zelfs moeilijk om me op het parcours te concentreren en vond ik de weg niet meer terwijl het duidelijk afgebakend was…

4km lopen: opnieuw ok, maar vooral zeer blij dat ik niet meer op de fiets zat.

Het moest eens gebeuren. Al weken zit ik dag na dag hard te trainen en in het weekend wedstrijdjes te doen. De voorbije wedstrijden viel het steeds heel goed mee, nu was het slecht. Dit is ook het leuke aan de situatie en de reden waarom ik me zeker geen zorgen hoef te maken. Ik was niet een beetje minder, neen, ik was gewoon slecht. Een goed signaal om eens wat rust te nemen.

Het enige dat ik jammer vind is dat het net in een wedstrijd gebeurt waar Yeray ook aan de start stond. Waarschijnlijk had hij ook gewonnen moest ik geen totale off-day gehad hebben, maar er zou toch een strijd geweest zijn. Het is toch prachtig dat sport altijd zo onvoorspelbaar is.

Voor de liefhebbers van off-road duatlons: deze wedstrijd is een echte aanrader: prachtig parcours!

Volgende week start ik waarschijnlijk in Geel, ook een off-road duatlon.

Dit bericht is geplaatst in Race Reports en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Putte

  • gert beyers

    zegt:

    Dag Jim,
    bedankt voor je deelname bij ons in Putte. 100% off road duathlon van de zuiverste graad. het kan niet elke week top zijn. velen hadden lastigheid parcours onderschat. Desondanks hebben wij vooral genoten van jullie topprestaties. en hopelijk volgend jaar weer. we blijven je volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *