Geel

Net als vorige week in Putte draaide het in Geel ook van geen kanten. De eerste helft van de wedstrijd kon ik me nog enigszins voorin handhaven. Daarna verloor ik steeds meer terrein. Blijkbaar ben ik er na de stage in Lanzarote opnieuw te enthousiast in gevlogen. Vorige week deed ik het al wat rustiger aan op training. Deze week ga ik dit nog eens herhalen. Want het kan niet dat ik enkele weken geleden redelijk vlot in Zolder kon winnen tegen ongeveer dezelfde bezetting, en nu amper de top10 haal.

Nog 3 weken tot de eerste Xterra van het seizoen. Voor het eerst een Xterra in Portugal, ik kijk er naar uit. Ik zal weten waar ik sta ten opzichte van de Xterra toppers. Waarschijnlijk is het nog iets te vroeg om mee te doen voor de top10, maar dit komt later op het seizoen zeker in orde.

Dit bericht is geplaatst in Just Blogging, Race Reports en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *