Bella Italia

De trainingsstage in Italië bij Jack en Jeannette zit er bijna op. Gelukkig ben ik hier met de wagen zodat ik binnen enkele dagen zonder hinder te ondervinden van de aswolk naar huis kan. Niet dat ik er iets op tegen zou hebben om hier nog enkele dagen langer te blijven, maar er wachten mij in België nog enkele andere opdrachten.

Het was hier echt wel fantastisch verblijven hoor. De heuvels en uitzichten zijn ongekend, en het eten, ja, Italiaans. De verfijnde, gezonde en overheerlijke keuken is gewoon het paradijs op aarde. Vis die recht uit de zee op je bord terecht komt, om dan met zicht op zee samen met de beste pasta naar binnen te spelen. Fantastisch. Daarnaast zorgen J&J dat ik me over niets zorgen hoefde te maken. Zalig.

De trainingen verliepen ook lekker. Het ijzergehalte in mijn bloed zou normaal gezien toch al op een normaal niveau moeten zitten want ik kon hier probleemloos enkele zware en lange trainingen afwerken. Tijdens één van de zwaardere looptraining reed er plots een wagen zeer langzaam naast me. De bestuurder vroeg me of hij me niet thuis kon brengen omdat er enkele donderwolken boven ons hingen. Toen ik hem duidelijk maakte dat zo hard lopen mijn job was en ik dit niet uit angst voor een onweer deed, keek hij me wat vreemd aan. Hij wenste me veel moed en vertok. Toch ontzettend charmant van die man. En ook bizar hoe vreemd ze het vinden dat er in regenweer gesport wordt. Nu ja, mocht het bij ons ook maar af en toen eens regen zouden we ook alleen nog maar bij mooi weer trainen.

Morgen werk ik mijn laatste looptraining samen met Jack op het strand af. Ik kijk er naar uit om ook dit eens te doen. En dan heb ik dit mooi meegenomen want bij zowel het EK als het WK Xterra wordt er over het strand gelopen.

Ciao!

Dit bericht is geplaatst in All over the world, Just Blogging en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *