My bike shop and amazing sponsor

Voor het tweede luik van mijn carrière zijn er enkele veranderingen in mijn leven gekomen. Vorig jaar ben ik klant geworden bij The Barracuda Company toen ik op zoek ging naar een downhillfiets. Hun manier van werken stond me meteen aan en ik besloot om voortaan al mijn fietsen en benodigdheden daar te kopen. Het is immers ook spotgoedkoop want ze doen aan internetverkoop.

Toen ik met Tomac bicycles in de VS aan het onderhandelen was voor sponsoring kreeg ik te horen dat Barracuda de Belgische invoerder was. Hoe cool is dat! Nadat ik er eerst een tevreden klant was hebben we nu een uitstekende samenwerking. Na Skinfit, WatermolenSport en Squeezy is dit nu al mijn vierde sponsor waarbij ik eerst een gewone, tevreden en trouwe klant was. Hier heb je een rondleiding in de shop van Barracuda:

Dit bericht is geplaatst in * Français, Just Blogging en getagd, , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op My bike shop and amazing sponsor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *