Eerste kennismaking

Vandaag hebben Tim en ik voor het eerst anderhalf uur op het oefenparcours getraind met de mtb. Het was een zeer aangenaam weerzien met de extreme lavaondergrond.

Terwijl de één na de andere met materiaalpech aan de kant stond, met de remmen dichtgeknepen naar beneden reed en bepaalde stukken te voet aflegde peddelde ik zeer vlot overal door. Op sommige plaatsen was het echt gevaarlijk glad door de losse rotsen, maar eens je deze stroken vlot overwint stijgt het vertouwen en ga je er een pak sneller overheen. Bij mij ging het echt van de eerste meter fantastisch. Tim ging er ook zeer vlot over, het is niet voor niets dat hij hier vorig jaar 20ste eindigde en wereldkampioen werd bij de amateurs. We kijken dus enorm uit naar de confrontatie met de tegenstanders zondag.

Dit bericht is geplaatst in Just Blogging en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *