Oakley enzo

Wat een fantastische dag, weeral. De medereizigers gingen op zoek naar reuzenschildpadden en dolfijnen, weeral. Ik bleef in onze condo en ging het parcours verkennen, weeral. Het gevoel op training zit echt super, weeral. Ik beleef hier echt fantastische tijden. Het parcours heb ik verkend met enkele andere profs. Het was leuk om samen met de Specialized-teamleden over het parcours te vliegen en de andere profs in de afdalingen op ruime achterstand te zetten. Een extra troef die ik zondag zeker ga uitspelen.

Daarna moest ik gaan onderhandelen met Oakley over onze verdere samenwerking. Dit verliep veel vlotter dan ik verwachtte. Echt ongelooflijk hoe ze me weer in hun sponsorprogramma opnamen. Het contract houdt nu al een pak meer voordelen in en is uitgebreider dan vroeger. Na er een jaar tussenuit geweest te zijn ging ik toch met een klein hartje naar de meeting. De voorafgaande gesprekken deden me wel het beste vermoeden, maar je weet  nooit natuurlijk. Het is eigenlijk fantastisch wat er allemaal op sponsorgebied gebeurd is sinds ik mijn comeback bekend maakte in januari dit jaar. Er zijn enkele nieuwe sponsors bij, maar het vertrouwen dat ik kreeg van mijn oude sponsors was echt hartverwarmend. De meeting met Oakley deed me nog eens beseffen in welke bevoorrechte positie ik me bevind. Als je me de komende periode met opvallende brillen ziet verschijnen weet je meteen waarom. Ik kreeg onder andere de unieke Oakley Holbrook Shaun White editie. Jihaa!

Dit bericht is geplaatst in Just Blogging en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *