WK Xterra Live?

Ok, eindelijk het antwoord op de vraag die me de voorbije dagen het meest gesteld is: Kan je het WK Xterra live volgen?

Ja, dat kan! We starten om 21u Belgische tijd, zorg dus dat je om 20u45 aan je pc zit. Op deze website zal samen met alle info een link verschijnen met live updates en live foto’s. Of er beelden zullen zijn blijft twijfelachtig. In het verleden was dit wel het geval, op vorig jaar na. De slechte kwaliteit van deze beelden in het verleden was geen goede reclame voor Team Unlimited. Team Unlimited zijn naast de eigenaars van het Xterra-label ook nog eens een tv productiehuis. Slechte beelden=slechte reclame voor hun diensten. Het is natuurlijk niet zo eenvoudig om mooie live-beelden te voorzien op zo een grote off-road ronde. Met vaste camera’s kunnen ze maar 1 plaats in beeld brengen, op de moto is het parcours bijna niet bereidbaar. De meeste beelden die ze voor hun wedstrijdreportage gebruiken komen van de helikopter. Blijkbaar is het niet zo eenvoudig die beelden op een kwaliteitsvolle manier live via internet te verspreiden.

 Dit is dus de laatste keer dat jullie iets van mij vernemen voor de wedstrijd. Ik kan jullie alvast gerust stellen. Alles verloopt prima, ik kan niet wachten om te zien hoe sterk ik ben.

 Hier heb je nog enkele foto’s van mijn fietske, volgep(l)akt om het parcours te overleven. Reserve binnenband, enkele CO2 patronen, gel flacons en drinkbus maken mijn fully van net onder de 10kg een beetje zwaarder. Maar hier heb je geen keuze. Tijdens de trainingen op het oefenparcours staan er op momenten meer mensen langs de kant hun fiets te herstellen dan dat er gereden wordt.

Bedankt voor jullie steun en berichten via facebook en e-mail. Vergeet ook Tim zijn prestaties niet  te volgen. Hij start met nummer 573 in de age-group 30-34. En “number forty-three from Belgium” dat ben ik.

Dit bericht is geplaatst in Just Blogging en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *