Wie komt er mee?

QTR bood me deze unieke kans aan waar ik nog altijd niet goed van ben. In de fantastische Club La Santa op het Canarische eiland Lanzarote mag ik begin februari een stage begeleiden.  Daar waar Club La Santa voortdurend bezet is door wereldtoppers uit verschillende sporten, staat deze stage open voor sporters van alle niveaus, maar sta dus niet versteld wanneer je er één of andere wereldkampioen tijdens het buffet tegen het lijf loopt. QTR organiseert de hele trip en ik zal ter plaatse gratis iedereen voorzien van advies, trainingstips en antwoorden op alle mogelijke vragen. Ook alle aangeboden trainingen zal ik zonder meerkost begeleiden en/of meedoen. Ik kon geen beter nieuws krijgen tijdens deze donkere dagen. Het aftellen naar de zon, de warmte, het heldere licht en de adembenemende uitzichten is alvast begonnen.

Klik op onderstaande folder met alle info voor een grotere versie.

Dit bericht is geplaatst in Just Blogging en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Wie komt er mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *