Nog wat extra sfeerbeelden uit Lanzarote

en ik heb zeer goed nieuws: deze stage was een groot succes waardoor ik in samenwerking met QTR en Club La Santa nog verschillende stages zal organiseren. Misschien volgt er dit jaar nog ééntje in september maar in 2012 zullen jullie minstens 3x de kans krijgen om samen met mij van dit prachtig en zonnig eiland te genieten.

Eens in België was er niet veel tijd om op adem te komen. Zaterdag stond alles in het teken van de terugreis en het klaarzetten van het cyclocrossmateriaal. In Maleizen stond vandaag immers de laatste cyclocross van dit winterseizoen op het programma.

Met een bang hartje stond ik aan de start. Ik had al meer dan een maand mijn cyclocrossfiets niet meer aangeraakt en de stage + de terugreis zouden me hoogstwaarschijnlijk niet mijn beste gevoel ooit op de fiets geven. En zo verliep het ook. Ik maakte in één wedstrijd meer technische fouten dan op alle andere wedstrijden samen. Het  draaide dus allemaal wat vierkant. Toch kon ik de wedstrijd winnen en mijn eerste  crossseizoen met een opsteker afsluiten.

Dit bericht is geplaatst in Just Blogging, Race Reports en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *