Final day in California

De laatste dag zit er op. Naast enkele trainingsuurtjes in deze fantastische omgeving ben ik ook nog wat gaan genieten van alles wat er op de Sea Otter Classic te beleven viel. De downhill finales en de laatste etappe van de vierdaagse wielerwedstrijd werden afgewerkt. ’s Middags had ik lunch met JL, een naar California verhuisde Nederlander. We kwamen via een gemeenschappijke vriend in contact.  JL en zijn vrouw vertelden met veel passie over sport en hoe hun zoon Menzo het in het Amerikaanse wielrennen aan het waarmaken is.

De media-man van Tomac bikes nam deel aan de downhilwedstrijd waardoor ik van toeschouwer in supporter veranderde.

Het einde van de dag bestond uit afscheid nemen van de nieuwe vrienden, kennissen en van het gastgezin waarin ik de voorbije dagen verbleef. Opruimen, slapen en op het vliegtuig richting België stappen, dat is al wat me hier nog te doen staat.

Dit bericht is geplaatst in Just Blogging en getagd, . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *