XTERRA FRANCE, alle info

Binnen iets meer dan één week, meer bepaald op zondag 10 juli, zal ik deelnemen aan XTERRA France in Xonrupt (Vogezen). Omdat ik nog nooit deelnam aan een XTERRA zo kort bij huis kan ik rekenen op een bende supporters. Ik kijk er dus enorm naar uit! Voor al diegenen die de korte trip maken heb ik hier nog eens alle belangrijke info op een rijtje gezet.

*Zondag 10 juli, start om 14u

*Xonrupt Longemer, Vogezen. In de buurt van Gérardmer.

*Vanuit Brussel: 440km, reken op ongeveer 4u30 rijden.

*Wanneer men ten laatste om 9u in België vertrekt, kan je de start om 14u meemaken.

*Een XTERRA race duurt 2u20 tot maximaal 3u voor de toppers.

 

Op XTERRA France vind je alle bijkomende info, inclusief een filmpje met het wedstrijdverslag van vorig jaar.

 

Tot volgende week!

Dit bericht is geplaatst in Just Blogging en getagd, , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *