Live XTERRA volgen

De komende  twee weken worden zeer belangrijk voor de XTERRA European Tour. Nu zaterdag zal ik deelnemen aan XTERRA Czech en een week later vindt in Duitsland het Europees kampioenschap XTERRA plaats. Op zich waren deze evenementen geen absolute doelen, maar nu alles zo vlot loopt wil ik er toch een knalprestatie neerzetten.

En we introduceren meteen iets nieuws! Omdat jullie me zeer regelmatig vragen hoe je die wereldbeker XTERRA races live kan volgen, en ik dan steeds een negatief antwoord moet geven, hebben we besloten om dit zelf in handen te nemen. Jasmin zal via mijn Twitter-account live-tweeds versturen tijdens mijn wedstrijden. Ze zal jullie op de hoogte houden van mijn prestaties telkens ze over de nodige nieuwtjes beschikt. Om hier deel van uit te maken voeg je met toe op Twitter (indien dit nog niet gebeurd is). Misschien is dit ook de ideale gelegenheid om zelf een Twitter account aan te maken! Je kan ook gewoon hier, op mijn website, langs de rechterkant de tweeds lezen zonder je te moeten aanmelden bij Twitter.

Het enige wat je dan nog moet doen is klaar zitten aan je PC, laptop of smartphone op het juiste tijdstip.

XTERRA Czech: zaterdag 13 augustus om 12u

XTERRA Germany: zaterdag 20 augustus om 11u30

Een XTERRA topwedstrijd duurt meestal 2u30 tot 3u.

Veel volgplezier!

Dit bericht is geplaatst in Just Blogging en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Live XTERRA volgen

 • Peter Lauwers

  zegt:

  Congrats voor het betere ploeterwerk in de Tjechische modder!

  Peter Lauwers

 • noel dexters

  zegt:

  Veel succes vandaag ,en dat je van van pech gespaard blijft ,
  Ik hoop dat je een goede uitslag kan halen , want na vorige week heb je de lat hoog gelegd .
  Ik volg de wedstrijd en duim voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *