XTERRA Czech

Nog altijd wat ondersteboven van de race in Tsjechië… De 2de snelste fietstijd, aan de leiding rijden, toppers die in mijn wiel moeten afhaken…om uiteindelijk 4de te eindigen. Vorig jaar kwam ik niet verder dan een 10de plaats, het fietsparcours vond ik toen te zwaar om voorin mee te doen. Enkele dagen na deze prestatie loop ik nog altijd met een brede glimlach rond. Op de XTERRA website hadden ze over Thijs, de ex-mountainbiker die nu beter zwemt. Hoe grappig is dat, mijn tot voor kort zwakste onderdeel wordt nu plots mijn specialiteit.

Ondertussen zijn we toegekomen in Zittau, Duitsland, waar zaterdag het EK XTERRA plaatsvindt. Ik ben rustig het parcours aan het verkennen. Echt heel rustig, meer zit er niet in, want ik ben nog steeds heel moe van de race in Tsjechië.

Dit bericht is geplaatst in Race Reports en getagd. Bookmark de permalink.

2 Reacties op XTERRA Czech

 • jan

  zegt:

  “Dirty bike, but the Tomac bike with Barracuda components did a fantastic job today. ”
  Bij een aantal profs is het de schuld van de fiets als het mis loopt. Typisch Jim om als het goed gaat de verdienste aan de fiets te geven… 😉

 • noel dexters

  zegt:

  Proficiat met u schitterd resultaat , probeer er dit weekend een verleingstuk aan te breien .
  U zwemtrainingen onder begleiding hebben dan toch vruchter af geworpen .
  Ik leefde inde voronderstelling als het op een goede techniek zwemmen niet van kindsbeen is aan geleerd kan het niet meer geleerd worden. Jij bewijst mij het tegendeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *