Belgen op parcoursverkenning

Samen met enkele andere Belgische age-groupers verkende ik vandaag nogmaals het parcours van het EK XTERRA van komende zaterdag. Tof om te merken hoeveel Belgische deelnemers er weeral aan de start zullen staan. En nog leuker is dat het allemaal toffe gasten zijn, met hun eigen achtergrond en ervaringen. Lang leve XTERRA! Hier enkele sfeerbeelden van de verkenning:

Dit bericht is geplaatst in Just Blogging. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Belgen op parcoursverkenning

 • noel dexters

  zegt:

  Jaloers ben ik op julli , volgend jaar moet ik absoluut minder werken en meer wedstrijden doen , min. 1 XTERRA moet daar bij zitten .
  Ik zou zeggen , BELGEN HOU DE EER VAN ONS LAND HOOG .

 • Alain Cools

  zegt:

  Leuk om die foto’s te publiceren. Was naar je opzoek op internet om die foto’s per mail door te zenden maar heb ze al gevonden. Leuk! Niettegenstaande mijn mindere prestatie vond ik het wel heel tof, leuk sfeertje die X-terra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *