Verslag Knokke

De wedstrijd in Knokke verliep niet zoals gepland. Tiende eindigen was geen ramp, maar een topprestatie was het zeker niet. Vooral op de fiets vlotte het niet echt. In plaats van me hierbij neer te leggen bleef ik maar proberen om een hoger tempo te ontwikkelen. Af en toe had ik wat betere momenten, maar tijdens de laatste 5km voelde ik dat het beste er af was. Voor het eerst in mijn carrière kreeg ik zelfs krampen, met name aan de quadriceps. Dan maar hopen op een snelle afsluitende 10km loop. De eerste kilometer ging ik helemaal niet vooruit. Mijn quadricepsen stonden op ontploffen en weerhielden me om een aanvaardbaar tempo te lopen. Tijdens de laatste 5km verdween deze miserie gelukkig. Eindelijk kon ik snel lopen. Ik haalde 2 deelnemers in en schoof op naar de 10de plaats. Lang kon ik dit tempo niet volhouden want plots kreeg ik steken in de zij. M.a.w. er was wel altijd “iets” waardoor het niet vlotte. Jammer, want ik had hier graag een mooi resultaat neergezet. Volgend jaar moet beter.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *