Hoe het WK XTERRA live volgen

We starten zondag (23 oktober) om 21u Belgische tijd, hier is het dan 9u ’s ochtends. Je kan de wedstrijd het best volgen via Twitter en Facebook. Hier is hoe:

Jasmin zal via mijn Twitter pagina zoveel mogelijkt tweets plaatsen over mijn race. Hou er rekening mee dat we 2 ronden zwemmen, 1 grote ronde mountainbiken en 1 grote ronde lopen. Jasmin zal dus ook grotendeels afhankelijk zijn van die info die ze van de organisatie verkrijgt. www.twitter.com/jimthijs Deze tweets verschijnen ook rechtstreeks op deze site (in de rechterbalk onder de sponsors).

XTERRA zelf zal op Facebook zoveel mogelijk filmpjes posten. Dit zal niet live gebeuren, maar wel tijdens de race: www.facebook.com/xterraplanet

Op de Twitter pagina van XTERRA zullen continu live tweets verschijnen: www.twitter.com/xterraoffroad

Alle andere info is steeds te verkrijgen op www.xterramaui.com 

Bedankt voor al jullie steun. Ik ben in topvorm en ben klaar om de strijd aan te gaan met de beste off-road triatleten van de wereld. Door de aanwezigheid van superstars uit andere disciplines is deze race al voor de start legendarisch. Ik ben fier dat ik hier deel van kan uitmaken en beloof jullie alles te geven wat ik in me heb. Nog nooit werd ik in mijn carrière zoveel gesteund als nu. Familie, trainers, sponsors, raadgevers en supporters, ik doe dit voor jullie.

 

Dit bericht is geplaatst in All over the world, Just Blogging en getagd, , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Hoe het WK XTERRA live volgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *