Stages in Club La Santa Lanzarote

Door het succes van vorig jaar zal ik dit jaar twee stages in Lanzarote begeleiden. De meest gestelde vraag die ik de afgelopen dagen kreeg is voor WIE deze stages bedoeld zijn. Kunnen ook niet-topsporters deelnemen?

Ja natuurlijk! Dit is net de bedoeling. Als coach/begeleider zorg ik er voor dat de trainingen zodanig gestructureerd zijn dat iedereen, van recreant tot topsporter, mee kan. De aangeboden trainingen zijn trouwens geen verplichting, dit zijn de trainingen waarop ik zal aanwezig zijn. Een wielrenner kan alle fietstrainingen meedoen en een loper kan alle looptrainingen meedoen. Indien ze willen fietsen, lopen of een krachttraining afwerken in de fitnessruimte wanneer de triatleten zwemmen is dit natuurlijk geen enkel probleem.

Voor de beginnende triatleten die zich laten afschrikken door het programma heb ik ook goed nieuws: vorig jaar werkten ook de onervaren triatleten het schema af zonder noemenswaardige problemen. Zonder de positieve groepssfeer en de verkregen tips was dit niet haalbaar geweest. Hun niveau was dan ook een pak hoger na de stage omdat ze zowel op fysiek als mentaal vlak hun grenzen verlegt hadden.

De stage in februari valt zelfs samen met de Krokusvakantie!

Alle info vind je hier!

Tot in Lanzarote!!!

 

Sporza-verslag van de Belgische Olympische atleten op stage in Club La Santa, Lanzarote, klik hier!

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Just Blogging en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Stages in Club La Santa Lanzarote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *