TT bike te koop :::::VERKOCHT:::::

Mijn oude tijdritfiets staat te koop. Het zijn allemaal top-onderdelen die ondanks hun leeftijd nog in uitstekende staat zijn. Wil je al lang een tijdritfiets met een vol wiel en andere exotische onderdelen, maar heb je geen 10.000eur voor een nieuwe Speed Concept, Dean of P5 met Zipp wielen, dan kan je misschien even snel zijn voor 500eur.

Ongeveer een 54, maar TT normen zijn wat anders dan bij gewone racefetsen of mtb’s. Laat ons zeggen dat deze fiets “kan” passen voor personen tussen de 1m75 en de 1m87 i.f.v. zadelpostitie t.o.v. bracket en de stuurpenlengte.

Dit bericht is geplaatst in Just Blogging en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op TT bike te koop :::::VERKOCHT:::::

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *