XTERRA France, deze zondag

Binnen vier dagen is het weer zo ver: XTERRA France! Deze wedstrijd vindt plaats in de Vogezen, op minder dan 5u rijden van Brussel. De supporters maken van deze relatief korte verplaatsing gebruik om me eens live aan het werk te zien in een wereldbeker XTERRA.

Start: Zondag om 14u!

Hier vind je alle info: http://www.xterra-france.com/acces

Dit jaar is er nog een bijkomend voordeel om naar de Vogezen te trekken. Op zaterdag passeert de Tour de France op 12km van Xonrupt (waar XTERRA France plaatsvindt) om dan spectaculair toe te komen op La Planche des Belles Filles.

Misschien tot dan!

Dit bericht is geplaatst in All over the world, Just Blogging en getagd, , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *