XTERRA Czech (ramp) en XTERRA Germany (forfait)

Mijn hoofd doet pijn. Is het van ziekte of van alle zorgen. Of van beiden. Ik weet het niet. Wat ik ook niet weet is waarom het tijdens XTERRA Czech weer zo slecht ging. Al heel het seizoen doe ik zeer knappe dingen op training, maar al mijn wedstrijden vallen tegen. Moest ik gewoon wat minder zijn zou ik me waarschijnlijk niet veel zorgen maken, maar mijn resultaten zijn echt heel slecht. Het voelt alsof ik op de dag van de wedstrijd geen energie meer heb. Samen met mijn entourage ben ik op zoek naar DE reden. Alles wordt onder de loep genomen en geanalyseerd. Zo deed ik twee weken geleden nog een bloedanalyse met zeer mooie resultaten. Klierkoorts of een ijzertekort is dus al uitgesloten.

Het zijn echt zware dagen. Het gevolg van een wedstrijd zonder energie te doen is dat ik nu helemaal leeg ben. In deze staat XTERRA Germany aanvatten is daarom geen optie. Hopelijk krijgen we de komende dagen wel zicht op wat er telkens misloopt zodat ik in Hawaii op het WK XTERRA eindelijk mijn volledig potentieel kan benutten.

Bedankt voor jullie steun en motiverende berichten van de afgelopen dagen. Tot binnenkort, met opnieuw topprestaties.

Dit bericht is geplaatst in Just Blogging, Race Reports. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *