Resultaat WK

Jammer genoeg geen mirakel vandaag. 24ste, misschien iets beter dan de rest van het seizoen, maar lang niet goed genoeg. Yeray en Tim wel heel goed, ik ben fier op hen! Mijn niveau was heel dit jaar onaanvaardbaar, hopelijk moet ik dit nooit meer meemaken. Hop naar een succesvol 2013. Bedankt voor al jullie vertrouwen en steun!

Dit bericht is geplaatst in All over the world, Race Reports. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Resultaat WK

 • koen

  zegt:

  Ik geloof echt dat jij er 100 % voor gaat en alles doet om je droom waar te maken. Spijtig dat het niet beter is gegaan. Ik hoopte te lezen dat er een andere reden was dan gewoon niet goed genoeg. Je blijft wel strijdvaardig als altijd ook in je verlies. Je bent in ieder geval de kampioen wat PR werk betreft. Velen kunnen hieraan een les nemen. Nu nog een knal prestatie.

  • Jim Thijs

   zegt:

   Hey Koen, Bedankt voor weeral een zeer leuk berichtje! Tja, het zat dit jaar niet echt mee. Zeer veel tegenvallende resultaten zonder een duidelijke oorzaak. Verder dan “het-niet-goed-reageren-op-de-nieuwe-trainingsaanpak-van-het-voorbije-jaar kom ik niet. Want aan de motivatie en inzet ligt het zeker niet. Hopelijk komen we mekaar wel nog eens ergens tegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *