Run&Bike Menen

Samen met mijn vaste ploegmaat en goede vriend Christophe De Keyser heb ik voor de laatste keer van dit winterseizoen deelgenomen aan een Run&Bike wedstrijd. Frederik van Lierde organiseerde op prachtige wijze deze wedstrijd in Menen. De tegenstand vertrok als een bende zotten die slechts 500m moesten lopen, maar de wedstrijd was wel 12km lang. Na 200m bevond ik mij ergens in de tweede helft van het deelnemersveld. De veel te enthousiast gestarte concurrenten vielen één voor één stil waardoor Xtof en ik na enkele kilometers aan de leiding kwamen. We bouwden meteen onze voorsprong uit en werden nooit meer bedreigd. Straffe prestatie trouwens van de 16-jarige Xtof, want de dag voordien had hij al een loopwedstrijd van 12km gedaan. Gene gewone gast!

Dit bericht is geplaatst in Race Reports en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *