Jimmy Balboa vs Zichzelf

Mijn eerste boxtraining zit er op. Volledig tegen mijn natuur in. De agressie is voorlopig nog ver te zoeken. In deze boxtrainingen zit echt alles wat ik niet ben/niet kan: vechten, snelheid, ritme, explosiviteit, kracht, woede. Volgens mijn prettig gestoorde entourage zit mijn uithouding goed, maar benut ik niet mijn volledig potentieel door een zwaar tekort aan de eerder vermelde eigenschappen. Ik moet met andere woorden een vechter worden. En winnen.

Dit bericht is geplaatst in Just Blogging en getagd, , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Jimmy Balboa vs Zichzelf

  • Ivar Brinkman

    zegt:

    Goed bezig Jim.Vergeet je dekking niet. Om met mijn oude bokstrainer te spreken: het is beter te geven dan te nemen in de ring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *